Bijbaan Nieuwegein

Hé student! Jij bent hier natuurlijk niet voor niets. Jij bent op zoek naar een nieuwe bijbaan in Nieuwegein. Wij kunnen je vertellen: die hebben wij! Gave bijbanen bij toffe werkgevers: flexibele tijden, leuke collega’s, chille leidinggevenden én een goed salaris. Check hieronder alle bijbaan vacatures in Nieuwegein óf scrol wat verder naar beneden voor meer informatie.

De nieuwste bijbanen in Nieuwegein

Loop een uurtje door het centrum van Nieuwegein en je kan waarschijnlijk op meerdere plekken solliciteren voor een leuke bijbaan: bij de supermarkt, een leuke horeca zaak of een drogisterij. Maar wat nou als je liever iets minder standaard zou willen doen? Een bijbaan die bijvoorbeeld aansluit op je studie, een bijbaan op kantoor of een bijbaan waarbij je echt iets kan maken? Bij JAM staan wij in contact met meer dan 1500 bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Vette bedrijven waar jij misschien nog niet eerder aan hebt gedacht dat óók mogelijk is als bijbaan!

Nieuwegein in je vrije tijd


En dan heb je straks een bijbaan dat lekker verdient, maar wat moet je doen met al dat salaris? Nou, sparen is natuurlijk erg belangrijk (en moesten we er even bij zeggen van je ouders), maar genieten is net zo belangrijk! Dat komt in het altijd gezellige Nieuwegein wel goed. Het centrum staat vol met leuke winkels: van bekende ketens tot aan kleine zaakjes waar je heerlijk kunt shoppen. Even bijkomen van al dat wandelen en zware tassen dragen doe je lekker met een broodje op het terras óf je gaat even langs de maccie. Houd je liever van wat rust, dan kan je altijd even naar Park Oudegein om even zen te worden tussen al het groen.

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Bij JAM kan je terecht voor bijbanen die níet zo standaard zijn. Wat dacht je van een bijbaan in de klantenservice of administratie? Of een bijbaan waarbij je gave producten gaat maken in de productie of meehelpt met de verzending hiervan in de logistiek? En dit zijn slechts enkele voorbeelden, we hebben namelijk nog veel meer keuze! Één ding is zeker: alle bijbanen die wij aanbieden zijn bij gave organisaties die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Dat betekent dat je altijd in goede handen terecht komt :)

Een bijbaan die écht bij jou past

Een bijbaan met een goed salaris is belangrijk, maar een bijbaan waar jij elke keer met plezier heen gaat vinden wij het állerbelangrijkste. Daarom gaan we altijd graag als eerste met jou in gesprek waar jij blij van wordt. Daarom plannen we na een sollicitatie of aanmelding bij ons op de website, altijd een videocall met je in van ongeveer 30 minuten. Daarin kletsen we gezellig over je situatie, waar je naar op zoek bent, wat je wensen zijn, maar ook wat je absoluut niet wilt. Aan de hand van al deze informatie, kunnen wij op zoek naar een werkgever die helemaal past bij jou als persoon. Jij bepaalt daarna altijd zelf of je ergens op gesprek wilt gaan. Super handig toch! 

Liever een tijdelijke bijbaan in Nieuwegein?


Leuk allemaal, maar misschien ben je helemaal niet op zoek naar een vaste bijbaan. No worries, ook voor tijdelijk werk ben je bij JAM aan het juiste adres. Bijvoorbeeld een bijbaan tijdens je tussenjaar of leuk vakantiewerk. Bekijk al onze tijdelijke bijbaan vacatures in Nieuwegein online op onze website óf meld je even aan en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent!

Fix hier jouw JAM-profiel!

Wij zouden je heel graag wat beter leren kennen om samen met jou op zoek te gaan naar jouw droombijbaan! Check hierboven alle actuele bijbaan vacatures in Nieuwegein en solliciteer binnen 1 minuut. Kost het zoeken je te veel tijd en zou je liever willen dat een vriend 24/7 alle vacatures in de gaten houdt en alle leuke naar je doorstuurt? Maak dan een JAM profiel aan en laat ons dat handige maatje zijn. Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle bijbanen