Bijbaan Leidsche Rijn

Hé jij daar! Op zoek naar een bijbaan in Leidsche Rijn? Hebben we voor je! Bekijk hieronder alle vacatures óf maak een gratis JAM profiel aan.

De leukste bijbanen in Leidsche Rijn

Een bijbaan waar je elke dag met plezier naar toe gaat, waar je alvast wat ervaring op kan doen én waar je lekker geld kan verdienen. Bij JAM vinden we deze bijbaan voor jou! Geen moeilijke gesprekken over sterke en zwakke punten, maar gewoon even kletsen over je hobby’s en interesses. Zó vinden we een leuke bijbaan die bij jou past. 

Leidsche Rijn in je vrije tijd


Ben jij een foodie? Dan ben je bij Leidsche Rijn aan het juiste adres. Hier is namelijk de grootste foodmarkt van Nederland! Daarnaast kent de stad veel natuur maar ook leuke winkels en restaurants. Ideaal om na je werkdag even de stad in te duiken dus!

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Ons team gaat regelmatig op bezoek bij onze aangesloten bedrijven. Zo kunnen wij jou garanderen dat je op een leuke werkplek terecht komt, met een gezellig team en een fijne werksfeer. Met meer dan 1500 bedrijven aangesloten in ons netwerk, weten we dus zeker dat er iets tussen zit wat bij jou past! Werk je graag met je handen? Denk dan aan een bijbaan in de logistiek of de productie! Ben je een kletskous? Dan is de klantenservice misschien wel wat voor jou! Ben je nauwkeurig en goed in organiseren? Kijk dan naar bijbanen op kantoor. 

Een bijbaan die écht bij jou past

Bekijk hierboven alle bijbaan vacatures in de regio Leidsche Rijn. Weet je niet zo goed wat je zoekt en heb je hier graag wat hulp bij? Maak dan binnen twee minuten een gratis JAM profiel aan. Aan de hand van jouw ingevulde voorkeuren kan ons team met je mee zoeken. Hoe je zoektocht ook zal verlopen, JAM fixt sowieso jouw leuke bijbaan!


Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Leidsche Rijn?


Ben je op zoek naar een opdracht voor een paar dagen, of bijvoorbeeld iets voor tijdens je tussenjaar? Kortom, zoek jij een bijbaan in Leidsche Rijn die tijdelijk is? Ook dan kijkt ons team graag met je mee naar de mogelijkheden. 

Maak een gratis JAM profiel aan

Door middel van een gratis JAM profiel kan ons team van recruiters met je mee zoeken. Zij kijken naar jouw voorkeuren en interesses en gaan daarmee op zoek naar een match. Tijdens een kort online kennismakingsgesprekje leren jullie elkaar kennen en is die nieuwe bijbaan binnen handbereik!

Bekijk alle bijbanen