Bijbaan Kaatsheuvel

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de buurt van Kaatsheuvel? JAM lost deze zoektocht voor je op! Door je gratis aan te melden op ons platform kan je zelf aangeven wanneer je wil werken en wat voor werk je wil doen. Zo kan jij lekker geld verdienen, werkervaring opdoen én er achter komen wat wel en niet bij jou past! De openstaande bijbaan vacatures in Kaatsheuvel vind je hieronder:

Toe aan een nieuwe bijbaan in Kaatsheuvel? JAM kan je helpen!

Bij JAM weten we maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om als jongere een geschikte bijbaan te vinden als je niet in de horeca of supermarkt wil werken. Gelukkig hebben wij iets wat dit een stuk makkelijker kan maken! Als uitzendbureau leggen wij al sinds 2012 de connectie tussen jongeren, studenten en starters en bedrijven. Zo bieden wij geen functies aan waar je al jarenlange ervaring moet hebben maar spelen wij juist in op de bedrijven die op zoek zijn naar jonge krachten als jij! Zo kan je lekker werken met leeftijdsgenoten, zelf precies aan geven wanneer je wil werken én natuurlijk goed geld verdienen in je vrije tijd!

Kaatsheuvel: internationaal bekend door de Efteling

Het ‘toeristische pareltje’ van Kaatsheuvel is natuurlijk de Efteling. Maar wie denkt dat het dorp verder niets voorstelt, zit helemaal mis. Kaatsheuvel beschikt over alle dagelijkse voorzieningen die men nodig heeft. Mocht je toch liever gaan shoppen in de grote stad, dan sta je in 20 autominuten in Tilburg en in 10 minuten in Waalwijk. Maar ook de natuurliefhebber kan helemaal tot rust komen in Kaatsheuvel. De Loonse en Drunese Duinen liggen namelijk op nog geen 5km van het dorpscentrum af.   

Kies zelf de sector waarin je aan de slag gaat!

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij plezier kan hebben in je werk. Daarom kan je bij ons niet alleen aangeven wanneer je wil werken maar ook in welke sector je wil werken. Zo kan jij relevante werkervaring op doen in een richting die jij interessant vindt terwijl je gewoon lekker geld kan blijven verdienen! Hieronder vind je de sectoren waarin we actief zijn in de buurt van Kaatsheuvel:

Wij helpen je aan de bijbaan die je leuk vindt

Dagelijks staat het personeel van JAM voor je klaar om je aan een bijbaan in Kaatsheuvel te helpen die bij je past. Omdat wij 6 dagen per week bezig zijn met de connectie leggen tussen onze kandidaten en de aangesloten bedrijven, hebben we hier al aardig wat ervaring in opgedaan. We weten daarom ook precies wat er voor nodig is om jou bij een bedrijf binnen te krijgen! Door een gratis account aan te maken op onze website maak jij je vindbaar bij meer dan 1000 bedrijven in de regio. Als wij een match zien met jouw wensen en de vacature van een bedrijf stellen we je bij dit bedrijf voor. Is er van twee klanten een klik, dan zorgen wij er voor dat je zo snel mogelijk bij dit bedrijf kan beginnen!

Ook voor een tijdelijke bijbaan in Kaatsheuvel is JAM de juiste partij!

Ben jij een aantal weken vrij van school of heb je bijvoorbeeld een tussenjaar? Ook voor een tijdelijke bijbaan ben je dan bij JAM aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat je in deze periode aan de gang kan in de sector die jij leuk vindt. Zo kan jij lekker geld verdienen en besteed je deze periode zo nuttig mogelijk.

Ga de uitdaging aan!

Hebben we jou enthousiast weten te krijgen voor een bijbaan in Kaatsheuvel? Meld je dan helemaal gratis aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en misschien sta jij volgende week al wel op de werkvloer!

Bekijk alle bijbanen