Bijbaan Houten

Ben jij op zoek naar een nieuwe bijbaan in Houten? En bestaat jouw verlanglijstje uit een vette werkgever, gezellige collega’s, chille managers en flexibiliteit? Dan zit je hier goed! Alle vacatures die hier op de website staan worden namelijk eerst door ons goedgekeurd en dat betekent dus altijd young talent proof! Nu nog kiezen wat jij wilt gaan doen.

De nieuwste bijbanen in Houten

Je kan natuurlijk overal vacatures vinden. Maar een plek met alleen maar bijbaan vacatures in Houten, bij bedrijven die écht gaaf zijn om bij te werken, dat zou natuurlijk top zijn. Lucky you, die heb je hier gevonden! Bij JAM helpen wij jong talent aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. En dat doen wij door samen te werken met echt vette bedrijven. Bedrijven waar jij meer dan welkom bent, met of zonder ervaring, waar flexibiliteit de normaalste zaak van de wereld is, waar je fouten mag maken en kan ontwikkelen, waar chille managers jou fijne uitleg geven én waar je collega’s van jouw leeftijd zijn. Check hierboven alle bijbaan vacatures in Houten

Houten in je vrije tijd


Houten, daar wil je zijn! Een heerlijke rustige plaats aan de voet van Utrecht, dus voor ieder wat wils! Misschien dat het jou al niet meer opvalt, maar de gekleurde huisjes aan de Rietplas geven ons helemaal Willemstad vibes (moet de zon wel lekker schijnen). Je kan er heerlijk eten bij Loetje of gezellig op het terras in het centrum. Voor een fijne wandeling met een podcast in je oren kan je terecht bij het imkerspark en kooikerspark. Voor wat meer zweetdruppels bij de Basic-Fit en F.C. Delta Sports. En met de trein sta je letterlijk binnen een paar minuten de dansen in de clubs in Utrecht. I-de-aal!

Bijbanen in allerlei verschillende sectoren

Bijbanen hebben wij in allerlei soorten en maten. En dat is maar goed ook, want iedereen is anders en vindt wat anders leuk om te doen! Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen wij die diversiteit in bijbanen bieden. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag in de klantenservice, logistiek, productie, administratie en nog veel meer! Wil jij zelf je rooster bepalen in een studentenpool of ben je toe aan vaste uren per week? 8 uurtjes of misschien wel 20? Jij vraagt, wij draaien!

Een bijbaan die écht bij jou past

Wij vinden het aller-allerbelangrijkste dat jij met een big smile naar je werk gaat! Nadat je een JAM profiel hebt aangemaakt plannen we daarom graag een videocall met je in (of je komt gezellig langs op ons kantoor in Utrecht). Tijdens dit kennismakingsgesprekje gaan we gezellig kletsen over wie jij bent, wat je leuk zou vinden om te doen en praktische zaken, zoals je salaris. Op die manier willen we jou goed leren kennen, zodat wij je interessante vacatures door kunnen sturen die aansluiten op jouw profiel.

Op zoek naar een tijdelijke baan in Houten?


Op zoek naar een bijbaan voor de komende weken of maanden, zoals vakantiewerk of tijdens je tussenjaar? Ook voor een tijdelijke bijbaan in Houten zit je bij JAM goed. We krijgen namelijk vaak de vraag vanuit bedrijven of we iemand kennen die tijdelijk beschikbaar is voor een leuke opdracht! We moeten helaas eerlijk bekennen dat we dit soort opdrachten vaak snel bij ingeschreven jongeren voorleggen die we hebben gesproken en waarvan we weten waar ze naar op zoek zijn. Daarom halen deze vacatures vaak onze website niet. Ben jij nou op zoek naar een leuke tijdelijke bijbaan? Meld je dan gratis aan en wij brengen jou de volgende keer ook op de hoogte van gave opdrachten in Houten!

Schrijf je nu in!

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur? Met JAM heb jij binnen no-time een gave bijbaan in the pocket. Bekijk hierboven alle actuele bijbaan vacatures in Houten óf maak een gratis JAM profiel aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste bijbanen bij jou in de buurt! Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle bijbanen