Bijbaan Gemert

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan die je goed kan combineren met je studie? Wij hebben verschillende bijbanen in en rondom Gemert waar jij direct aan de slag kunt! Scrol snel verder naar beneden om onze actuele bijbaan vacatures in Gemert te zien. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel? Maak dan een gratis account aan door rechtsboven op “inschrijven” te klikken.

De nieuwste bijbanen in Gemert via JAM

Wij begrijpen dat een bijbaan zoeken én vinden in Gemert een lastige opdracht is. Gemert is nou eenmaal niet zo heel groot. Toch doen wij elke dag onze uiterste best om de nieuwste banen, opdrachten en projecten uit de buurt voor jou op een rijtje te zetten. Heb je echter een scooter of auto tot je beschikking? Kijk dan ook eens naar naastgelegen dorpen en steden, zoals Helmond en Veghel. Dit zal jouw kans op een passende bijbaan enorm doen vergroten!

Wat je allemaal nog meer in Gemert kan doen

Naast dat er in Gemert stiekem best wat bedrijven terug te vinden zijn, is er natuurlijk veel meer te doen dan alleen werken. Zo zijn er in het centrum van het dorp verschillende winkels en speciaalzaken terug te vinden. Ook is er voldoende keuze als het gaat om een lekkere lunchroom of restaurant waar je gezellig een hapje en drankje kan doen. Onder de jongeren is de Time Out in Gemert een welbekend begrip. Van heinde en verre komen ze ’s weekends deze kant op om te dansen en feesten in deze discotheek. Op zondag staan al deze brakke gezichten alweer op het sportveld, want naast een voetbalclub, beschikt Gemert ook over een hockeyclub en atletiekvereniging.

Een bijbaan in de meest uiteenlopende sectoren

Een bijbaan hoeft niet per se in de plaatselijke supermarkt of winkel. Via JAM kan jij werkervaring opdoen in de meest diverse sectoren. Op die manier doe je iets wat je écht interessant vindt, wat aansluit bij je (toekomstige) studie én vul je je cv met relevante werkervaring! Ben je benieuwd in elke sectoren wij gespecialiseerd zijn? Hieronder vind je een kort overzicht. Alle overige sectoren vind je uiteraard terug tussen onze vacatures hierboven.

 

Een bijbaan die past bij jou

Bij JAM plaatsen wij nooit zomaar een vacature online. Wij vinden het namelijk belangrijk dat, mocht je interesse hebben, we jou goed kunnen informeren. Om die reden gaan we altijd eerst bij het betreffende bedrijf langs. Hier maken we kennis met de mensen die er werken, krijgen we meer uitleg over de functie en proeven we de sfeer die bij het bedrijf heerst. Tijdens een kennismakingsgesprek met jou weten we daarom meteen of jij bij het bedrijf zal passen en of het overeenkomt met waar jij naar op zoek bent. Dat scheelt weer een hoop vooronderzoek voor jezelf!

Een tijdelijke bijbaan in Gemert

Ben je niet op zoek naar een vaste bijbaan, maar wil je tijdelijk ergens aan de slag? Wij hebben tijdelijke bijbanen in Gemert beschikbaar van enkele weken, maanden of zelfs een half jaar! Ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie? Dan raden wij aan om even een online profiel aan te maken, zodat wij je uit kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is en wat je graag zou willen doen. Wie weet kunnen wij jou helpen met de perfecte bijbaan!

Klaar om te solliciteren?

Heb je een leuke vacature gevonden? Dan kan je makkelijk en snel online solliciteren! Jouw sollicitatie komt hierna direct terecht bij één van onze medewerkers die altijd even contact met je op zal nemen. Is het een match? Dan nodigen wij je graag uit voor een kopje koffie, zodat we jou wat meer kunnen vertellen over de vacature. Wie weet ben jij binnenkort al aan de slag!

Bekijk alle bijbanen