Bijbaan Eindhoven

Ben je op zoek naar een bijbaan in het weekend of een bijbaan in de avonduren in Eindhoven? Dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres! Wij helpen jou bij het vinden van een bijbaan die helemaal bij je past, zodat je met een goed gevoel kunt gaan werken in Eindhoven. Bekijk direct online onze openstaande bijbaan vacatures in Eindhoven.

De leukste bijbaan vacatures in Eindhoven: je vindt ze hier!

Bij JAM zijn we elke dag druk bezig om de leukste bijbaan vacatures in Eindhoven op te sporen en de relatie met al onze aangesloten bedrijven goed te onderhouden. Hierdoor zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste bijbaan vacatures bij jou in de buurt en kun jij lekker gaan werken in Eindhoven! Deze vacatures plaatsen wij nooit zomaar online. We hebben van tevoren altijd goed contact gehad met het bedrijf en weten je daarom altijd meer te vertellen dan alleen de werkzaamheden. De cultuur, je toekomstige collega’s, hoe het bedrijf precies werkt, etc. zijn namelijk net zo belangrijk! Dat zijn de kenmerken die ervoor zorgen dat jij je echt op je plek voelt. En dat vinden wij uiteindelijk het belangrijkste!

Wat Eindhoven nog meer te bieden heeft

Een bijbaan in het bruisende Eindhoven is natuurlijk super gaaf. Er zijn oneindig veel plekken waar jij aan de slag kunt: van het levendige centrum tot aan Eindhoven Airport en andere verschillende industrieterreinen zoals Ekkersrijt. Maar Eindhoven heeft veel meer te bieden dan alleen een fijne werkgelegenheid. Er is van alles te vinden: van musea tot bioscopen, van gezellige café’s tot chique restaurants, en van grote winkelstraten tot groene parken. De dag begint vroeg in het centrum van Eindhoven met het laden en lossen van bestellingen bij de winkels en restaurants en diezelfde dag gaat door tot in de late uurtjes op Stratumseind. Ten slotte zorgen allerlei verschillende evenementen, zoals GLOW, Dutch Design Week en natuurlijk de PSV-wedstrijden, ervoor dat er gedurende het jaar altijd iets te beleven is.

Werk in de sector van jouw keuze

Wij vinden het belangrijk dat jij aan de slag gaat bij een bedrijf in een sector van jouw keuze. Om die reden hebben wij bijbanen in allerlei verschillende branches! Zo kun je wat je ook wilt altijd gaan werken in Eindhoven. Bekijk hieronder de vacatures gemeente Eindhoven voor de mogelijkheden van een bijbaan in Eindhoven:

Misschien weet je al precies wat je wilt gaan studeren of zoek je een bijbaan die aansluit op je huidige studie. Misschien weet je nog niet helemaal zeker wat je wel en niet leuk vindt. Geef dit dan bij ons aan en doe werkervaring op in verschillende branches om erachter te komen wat je leuk vindt!

Via JAM vind je een baan die echt bij jou past

Zoals hierboven vermeld staan wij elke dag in contact met een hoop bedrijven uit Eindhoven. En dit doen we al enkele jaren, waardoor we op dit moment over een groot netwerk van allerlei verschillende bedrijven in Eindhoven beschikken. Allemaal zijn ze op zoek naar jong talent zoals jij! Door een gratis profiel aan te maken bij ons op de website, laat je ons en deze bedrijven weten dat je op zoek bent naar een leuke bijbaan bij jou in de buurt. Naast dat wij je uiteraard ondersteunen bij jouw zoektocht naar een passende bijbaan, kun je zelf op ons online platform ook op zoek gaan naar leuke bijbaan vacatures gemeente Eindhoven en kunnen bedrijven je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zo ligt de start van een mooie carrière binnen handbereik!

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Eindhoven?

Heb je momenteel een tussenjaar of ben je bijvoorbeeld net klaar met de middelbare school en wil je tijdens de vakantie gaan werken? Ook voor een tijdelijke bijbaan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je flexibel aan de slag wanneer het jou uitkomt? Of ben je op zoek naar een bijbaan met een vast parttime of fulltime rooster? Met een tijdelijke bijbaan kun je werkervaring opdoen en natuurlijk lekker je bankrekening vullen. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent door je aan te melden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor een mooie start van jouw carrière, werkervaring op te doen en lekker geld te verdienen? Maak dan gratis een profiel aan op onze website en ervaar direct alle voordelen die wij je kunnen bieden.

Bekijk alle bijbanen