Bijbaan Eersel

Ben jij op zoek naar een bijbaan voor in het weekend of in de avonduren? Dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres! Wij zijn constant op zoek naar de tofste bedrijven met de leukste bijbaantjes waardoor we jij altijd lekker kunt werken in de Kempen. Bekijk hieronder direct onze openstaande bijbaan vacatures in Eersel.

De leukste bijbaan vacatures in Eersel vind je hier!

Iedere dag zijn onze medewerkers bezig met het vinden van de leukste bijbaan vacatures bij jou in de buurt. Om deze reden worden wij als eerste op de hoogte gesteld als er een bijbaan vacature vrijkomt in Eersel. We zorgen er voor dat we actief contact onderhouden met de aangesloten bedrijven en gaan er regelmatig op bezoek. Zo weten wij precies wat de werkzaamheden inhouden, hoe de werksfeer is en natuurlijk wat je gaat verdienen. De bijbaan vacatures in Eersel worden nauwkeurig geselecteerd door ons waardoor er altijd wel wat voor jou bij zit. Ook helpen we je met het opstellen van een CV, het schrijven van een sollicitatiebrief en het voorbereiden op het gesprek.

Dit heeft Eersel te bieden

Van metaalfabriek tot restaurant en van recreatiestrand tot autogarage, Eersel heeft het allemaal. Deze hoge diversiteit aan bedrijven zorgt voor een breed scala aan bijbaan vacatures. Het dorp ligt op een paar kilometer van Eindhoven af en met een afslag en uitrit aan de A67 rijd je in een paar minuten de snelweg op. Het bruisende centrum van het dorp zit bomvol met gezellig restaurantjes en grote terrassen. Eersel beschikt over drie basisscholen, één middelbare school en een school voor kinderen en jongeren met een behoefte aan speciaal passend onderwijs. De grootste festivals van Nederland dwalen jaarlijks af naar het E3-strand in Eersel, zo is er iedere zomer genoeg te zien, te horen en te beleven.

Jouw baan, jouw sector, jouw keuze

Omdat je bij JAMwerkt zelf bepaalt in welke sector je aan de slag wil gaan, doe je werk naar je voorkeur én kan je werkervaring opdoen in verschillende vakgebieden. Misschien dat een administratieve bijbaan in Eersel wel wat voor je is. Vind jij het fijner om met je handen te werken? Ook dan hebben we allerlei vacature bijbanen openstaan in Eersel. Hieronder vind je de diverse sectoren:

Ook als je nog niet precies weet wat je leuk vindt kan je bij ons terecht. Door dit aan te geven in je voorkeuren zorgen we ervoor dat je relevante werkervaring op kan doen in verschillende branches. Zo kan je jezelf oriënteren op wat je nu echt leuk vind en verdien je geld, win-win dus!

Hier vind je de perfecte bijbaan

Iedere dag spreken wij met diverse bedrijven uit Eersel. We onderhouden de contacten met onze bedrijven op een proactieve manier, daarom kunnen wij je als eerste laten weten als een bedrijf een nieuwe functie open heeft staan. De bedrijven staan te popelen om jong talent als jij te ontvangen, via ons bereik je hen. Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale bijbaan in Eersel. Vind je het moeilijk om een net CV te maken, een sollicitatiebrief op te stellen of een sollicitatiegesprek in te gaan? Ook dan hebben wij allerlei handige tools en tips ter beschikking waardoor jij in no-time actief bent in jouw favoriete sector in Eersel.

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Eersel?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ga je binnenkort studeren en heb je nu nog een paar weken vrij, of heb je een half jaar tot een jaar geen school? Wij bieden je de bijbaan waar je naar op zoek bent. Door de diversiteit van de bedrijven weten wij altijd een tijdelijke baan of tijdelijk werk voor je te vinden in jouw regio!

Durf jij de volgende uitdaging aan?

Alles wat jij hoeft te doen om de bijbaan te vinden die je zoekt is een gratis profiel aan te maken op onze website, dat kan je hier doen. Wij helpen je bij de volgende stappen en zorgen er voor dat jij zo snel mogelijk aan het werk kan!

Bekijk alle bijbanen