Bijbaan Drunen

Ga jij nog naar school en ben je op zoek naar een fantastische bijbaan in Drunen? Dan ben je bij JAM aan het goede adres! Wij hebben dagelijks contact met diverse bedrijven bij jou in de regio waardoor we als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures. De vacatures die we nu open hebben staan vind je hieronder:

JAM biedt je de leukste bijbaan van Drunen!

Heb jij zin om deze zomer lekker geld te verdienen, samen met vrienden aan de slag te gaan en relevante werkervaring op te doen in een sector die jou interessant lijkt? Wij kunnen je hiermee vooruit helpen! Onze regiomanagers staan dagelijks in contact met diverse bedrijven in Drunen. Doordat zij nauwkeurig in de gaten houden wat er gebeurd binnen de ruim 1.000 aangesloten bedrijven weten ze precies wanneer een bedrijf op zoek is naar jong talent als jij! Bovendien zijn ze op de hoogte van de werksfeer, de werkzaamheden en het sollicitatieproces. Zien ze dat jouw interesses matchen met een bedrijf? Dan zorgen ze dat je daar wordt voorgesteld. Klikt het van twee kanten, dan is de kans groot dat jij al snel op de werkvloer zal staan.

Drunen: Meer dan alleen de Drunense duinen

Drunen is natuurlijk vooral bekend om het prachtige natuurgebied dat aan het dorp grenst: de Loonse en Drunense duinen. Ook wel de “Sahara van Brabant” genoemd. Wie echter denkt dat dit alles is dat Drunen te bieden heeft, zit helemaal mis. De gastvrijheid, bereikbaarheid en vriendelijkheid in Drunen zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt in ons gemoedelijke centrum. Drunen heeft een breed aanbod van winkels, horeca en supermarkten, allemaal vlakbij elkaar in het centrum. Zo kan je al je favoriete plekken gemakkelijk op loopafstand bereiken. Ondanks de grote hoeveelheid winkels in het broeiende dorpscentrum is parkeren nog gewoon gratis!

Jouw carrière, jouw keuze

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je bijbaan in Drunen kan gaan. Daarom kan je bij ons helemaal zelf aan geven wat je leuk lijkt en hoeveel je wil werken. Op basis van jouw wensen gaan we kijken welke vacature bij je zou kunnen passen. Alleen als deze vacature jou ook aanspreekt, gaan we je voorstellen en helpen we je de sollicitatieprocedure door. De openstaande bijbaan vacatures in Drunen kan je hieronder alvast bekijken:

 

Wij helpen je aan de bijbaan die echt bij je past

Wij kicken er op als onze jongeren, studenten en starters met plezier naar hun werk gaan. Het is bij JAM dan ook belangrijk dat je goed aangeeft waar je interesses liggen, in wat voor sectoren je zou willen werken en hoe veel je wil werken. Of je nu alleen in de avonduren wil werken of juist tijdens de weekenden en in de vakanties, wij zijn tevreden als je dit maar met plezier doet. Door hier een gratis account aan te maken op onze website profiteer jij van de gratis diensten die we aanbieden. In eerste instantie zullen we een kennismakingsgesprek met je inplannen om te kijken waar je naar op zoek bent in een bijbaan. Zodra we dit weten gaan we voor je op zoek naar een passende bijbaan in Drunen. Hebben we deze gevonden, dan stellen we je voor bij het bedrijf en helpen we je met de voorbereidingen op het sollicitatieproces. Op die manier bieden we je een voorsprong op de andere sollicitanten en sta jij al snel op de werkvloer!

Wij helpen je ook graag aan een tijdelijke bijbaan in Drunen

Ben jij bijna afgestudeerd, heb je een tussenjaar of vind je het leuk om in de vakantie wat extra te verdienen door meer te werken? Goed om te horen! Er zijn talloze bedrijven in Drunen die juist in de drukkere vakantieperiodes op zoek zijn naar jong talent als jij. Door je bij JAM aan te melden kan jij helemaal zelf inplannen wanneer je wil werken waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je een feestje, festival of weekendje weg in je vakantie hoeft te missen.

Zet samen met JAM de volgende stap

Zin om werkervaring op te doen en lekker geld te verdienen met je bijbaan in Drunen? Meld je dan gratis aan via ons online platform en laat ons weten wat je leuk vindt. Je kan ook vast zelf een kijkje nemen door onze openstaande vacatures, misschien zit er al wel iets voor jou bij.

Bekijk alle bijbanen