Bijbaan Dongen

Ga jij momenteel naar school of ben je gewoon op zoek naar een bijbaan in Dongen? Zoek dan niet verder, wij kunnen je helpen! Bekijk hieronder snel de openstaande bijbaan vacatures:

Hier vind je de leukste bijbaan vacatures van Dongen

De medewerkers van JAMwerkt zijn iedere dag bezig met hun zoektocht naar de leukste bijbaan vacatures in Dongen. Zo hebben zij dagelijks meerdere bedrijfsafspraken en kijken ze alleen maar naar bedrijven die vacatures aan kunnen bieden voor jongeren, studenten en starters. Voor de meeste vacatures die wij aanbieden hoef je dus nog geen werkervaring te hebben en voor onze bijbaan vacatures in Dongen heb je vaak niet eens een opleiding nodig! Omdat wij zelf ook nog jong zijn weten we hoe fijn het is om te werken met leeftijdsgenoten en zelf in te kunnen plannen wanneer je wilt werken. Omdat wij deze dingen belangrijk vinden, stellen we deze eisen ook aan de opdrachtgevers. Op die manier zorgen wij er voor dat jij met een goed gevoel en goede voorwaarden naar je werk kan gaan!

Dongen: een dorp met veel mogelijkheden

Dongen heeft zijn naam te danken aan de rivier de Dongen die langs het dorp loopt. Het is de hoofdplaats van de gemeente Dongen, die het samen met ’s Gravenmoer, Dongense Vaart, ’s Gravenmoerse Vaart en Klein-Dongen bezet. Geografisch gezien ligt het dorp ideaal: zo kan je op de fiets naar plaatsen als de Efteling, de Loonse en Drunense Duinen en Safaripark Beekse bergen. Bovendien sta je binnen een klein half uurtje rijden in het centrum van Breda of Tilburg en in slechts een kwartier in Oosterhout.

Bij JAM kies je zelf in welke sector je aan de slag gaat

Onze prioriteit is jou met een goed, tevreden gevoel naar je werk laten gaan. We geven je daarom niet alleen vrijheid in de keuze wanneer je werkt, maar ook in welke sector je werkt. Op die manier hoef jij niet iets te doen wat je niet leuk vindt en kan je bijvoorbeeld relevante werkervaring op doen in de sector van je studie. Hieronder vind je de diverse sectoren:

 

Wij helpen je aan je ideale bijbaan

Doordat onze regiomanagers dagelijks bij bedrijven op de stoep staan, zijn zij goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de vacatures. Zo worden zij als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe bijbaan vacature in Dongen vrij komt. Bovendien kunnen ze je tot in detail informeren over zaken als werkzaamheden, werksfeer en salaris. Als ze zien dat ze een match kunnen maken tussen jou en een bedrijf, helpen ze je de gehele sollicitatieprocedure door. Op die manier heb jij een grote voorsprong op de andere sollicitanten.

Ben je benieuwd naar meer banen in Dongen? Bekijk dan onze pagina met alle vacatures in Dongen!

JAM helpt je ook aan een tijdelijke bijbaan in Dongen

Ben jij momenteel bezig aan je laatste toetsen of examens, of vind jij het lekker om tijdens je vakanties veel te werken? Ook dan kunnen wij je aan een tijdelijke bijbaan in Dongen helpen. Door je in te schrijven bij JAM kan jij flexibel aan het werk in je vakanties. Op die manier kan je zo veel verdienen als jij wilt, maar ook zo veel vrije tijd opnemen als je wilt. Dus, ben jij klaar om deze vakantie lekker geld te verdienen met leeftijdsgenoten? Schrijf je dan in!

Klaar voor de volgende stap?

In onze blogs lees je verschillende verhalen van de jongeren die je voorgingen. Zij zijn vaak na één week al aan het werk gezet bij een bijbaan die perfect bij hun wensen aansluit! Wil jij dit ook? Schrijf je dan hier in en voor je het weet sta jij op de werkvloer!

Bekijk alle bijbanen