Bijbaan Deurne

Wil je in de avonduren of in het weekend geld verdienen met een bijbaan in Deurne? Ga dan aan de slag via JAM! Wij helpen je graag bij het vinden van een bijbaan bij jou in de buurt. Bekijk hieronder direct onze openstaande bijbaan vacatures in Deurne.

Via JAM vind je de leukste bijbaan vacatures in Deurne!

Wij van JAM houden ons dagelijks bezig met het vinden van de tofste banen voor jongeren. Wij vinden het belangrijk dat je aan het werk gaat bij een bedrijf in jouw regio. Daarnaast zorgen we ervoor dat er genoeg aanbod is aan diverse vacatures en functies. Zo hoef je nooit ver van huis om geld te verdienen en kun je iets gaan doen wat je leuk vindt! JAM is dan ook op de hoogte van de nieuwste bijbaan vacatures in Deurne. Doordat wij een groot netwerk hebben opgebouwd de afgelopen jaren en het contact met onze opdrachtgevers goed onderhouden, weten wij precies waar de bedrijven naar op zoek zijn. Krijgen we een nieuwe bijbaan vacature binnen dan zetten wij deze gelijk online op onze website. Hierbij geven wij aan wat de functie inhoudt, wat de functie-eisen zijn en wat je hiervoor terug krijgt. Heb je nog specifieke vragen? Stel je vragen dan gerust door ons te bellen of een berichtje te sturen via Whatsapp. Heeft de vacature je interesse gewekt en wil je direct solliciteren? Dan heb je dat binnen enkele minuten gedaan via de sollicitatie button!

Dit heeft Deurne nog meer te bieden

Deurne is een gemeente gelegen in regio Peelland. De dorpen Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant en Helenaveen behoren tot de gemeente. Het middelpunt van Deurne is de gezellige markt voorzien van winkels, restaurants en terrassen. Er worden diverse evenementen georganiseerd o.a. op het gebied van kunst, tijdens feesten als carnaval en Koningsdag, de jaarlijkse marathon en nog veel meer. Hou je van de natuur? Dan kun je op pad in Deurne en de Peel. Hier bevinden zich veel bossen, landerijen en vennen.

Een bijbaan in de sector van jouw keuze

JAM geeft je de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse sectoren. Zo kun je aan de slag met een bijbaan die echt bij je past. Werk je bijvoorbeeld graag met je handen? Dan kun je kijken naar een bijbaan in de techniek, logistiek of productie in Deurne. Werk je liever op kantoor? Dan kan een administratieve bijbaan in Deurne helemaal iets voor jou zijn. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 

Wij helpen je bij het vinden van een bijbaan die bij je past

Als uitzendbureau voor jongeren hebben wij meer dan 1000 aangesloten bedrijven. Hier horen ook diverse bedrijven in Deurne en omgeving bij. Genoeg keuze dus! Maar het is vooral belangrijk dat je een bijbaan kunt vinden die echt bij je past. Niet alleen de sector is een keuze, maar ook je beschikbaarheid. Werk je graag in de avonduren na een dag school of heb je doordeweeks geen tijd en wil je daarom liever in de weekenden werken? Geef het aan bij ons. Wij gaan namelijk binnen en buiten ons netwerk op zoek naar een bijbaan die aansluit op jouw wensen. Staat er via onze website momenteel geen vacature open die bij je past? Meld je aan en geef aan wat je precies zoekt en wanneer je beschikbaar bent. Grote kans dat we alsnog een leuke bijbaan voor je kunnen vinden!

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Deurne?

Heb je al je tentamens al gehaald en ben je een aantal weken beschikbaar voor werk? Of ben je gestopt met je opleiding en heb je gekozen voor een tussenjaar? Ook dan helpen wij jouw graag bij het vinden van een tijdelijke bijbaan in Deurne. Bekijk daarnaast ook even de mogelijkheden voor vakantiewerk.

Klaar voor de volgende uitdaging?

Zin om te starten met een bijbaan in Deurne? Twijfel niet langer en meld je aan! Voordat je het weet ben je aan de slag.

Bekijk alle bijbanen