Bijbaan Den Bosch

Studeer jij in Den Bosch en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Via JAM regel je makkelijk en snel online de leukste bijbanen bij jou in de buurt! Of je nu op zoek bent naar vaste dagen bij één organisatie of flexibel aan de slag wilt bij meerdere werkgevers. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jij geld kan verdienen op de manier die het beste bij jou past!

De nieuwste bijbaan vacatures in Den Bosch: je vindt ze hier!

Bij JAM helpen wij al enkele jaren jongeren, studenten en starters in Zuid-Oost Brabant aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Waar je ook naar op zoek bent: een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan, wij stellen je graag voor bij één of enkele van onze 1000 aangesloten bedrijven uit de regio. Zo ben jij altijd binnen no-time aan het werk bij een bedrijf dat écht bij je past en aansluit bij je interesses. En dat is niet alleen lekker voor je bankrekening, maar ook voor je cv! Solliciteren doe je online door te reageren op één van bovenstaande vacatures. Ben je naar iets specifieks op zoek en staat dit er momenteel niet tussen? Maak dan even een account aan en wij bellen je zo snel mogelijk terug om verschillende mogelijkheden voor te leggen.

Bourgondisch Den Bosch

Misschien studeer je in Den Bosch en zal een leuke bijbaan jouw studententijd helemaal af maken. Maar er is uiteraard veel meer te beleven in deze hoofdstad van Noord-Brabant. Den Bosch biedt werkelijk waar voor ieder wat wils. Is je salaris net gestort en kan je niet wachten om het uit te geven? Duik dan het centrum in met de bekende (inter)nationale modeketens in de grote straten en schattige boetiekjes in de smalle zijstraten. Wil je liever een dagje ontspannen? Maak dan een rondvaart over de Binnendieze en plof daarna met een lekker drankje neer op het terras. Ben jij een echte cultuursnuiver, dan zal je je ogen uitkijken in de grote Sint-Janskathedraal of één van de vele musea die deze stad te bieden heeft.

Een bijbaan in een sector van jouw keuze

JAM is opgericht met als doel om jongeren en studenten meer te kunnen bieden dan een standaard bijbaan in de horeca of supermarkt. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden om je geld te kunnen verdienen! Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende sectoren waarin wij voor het grootste gedeelte actief zijn. Ben je op zoek naar totaal iets anders? Neem dan even contact met ons op en wij leggen je vraag voor bij onze aangesloten bedrijven.

 

Een bijbaan die écht bij je past

Bij JAM vinden we het niet alleen belangrijk dat je lekker geld kunt verdienen (áltijd boven minimumloon), maar we hechten er nog meer waarde aan dat jij echt op je plek zit. Voordat wij een vacature online plaatsen, zijn we altijd bij het betreffende bedrijf langs geweest om te kijken wat precies de werkzaamheden zijn, wat voor sfeer er heerst en wie jouw toekomstige collega’s worden. Zo kunnen we voor iedereen de perfecte match maken en dat is niet alleen fijn voor het bedrijf, maar zeker ook voor jou!

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Den Bosch?

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een bijbaan in Den Bosch? Of je slechts een half jaar, een paar maanden of misschien maar een paar weken beschikbaar bent, maakt voor ons niets uit! Aan de andere kant zijn er ook voldoende bedrijven bij jou in de buurt die voor kortere termijn op zoek zijn naar versterking van hun team, dus dat vult elkaar goed aan! Laat je ons weten waar je precies naar op zoek bent en wanneer je beschikbaar bent? Dan kunnen we samen op zoek naar een vacature die hierop aansluit!

Klaar voor je volgende uitdaging?

Ben jij er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken en lekker geld te gaan verdienen? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures of maak een gratis profiel aan op onze website. In beide gevallen gaan we samen met jou op zoek naar een passende bijbaan en sta jij binnenkort al op de werkvloer!

Bekijk alle bijbanen