Bijbaan Culemborg

Doen wat je leuk vindt, zelf je beschikbaarheid doorgeven én ook nog eens lekker verdienen? Een toffe bijbaan in Culemborg vind je bij JAM! Bekijk hieronder alle openstaande bijbaan vacatures in Culemborg óf meld je binnen 1 minuut aan en vind binnen no time een bijbaan die écht bij jou past.

De nieuwste bijbanen in Culemborg

De nieuwste bijbanen in Culemborg vind je bij JAM! Hoe dan? Nou, wij staan in contact met meer dan 1500 bedrijven in de buurt die allemaal op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Deze bedrijven hebben ons ingeschakeld om mee te helpen zoeken naar enthousiaste nieuwe collega’s. En daarom ben jij op deze pagina beland :) Wanneer er een nieuwe vacature online gaat, zijn wij er als de kippen bij en één van de eerste die deze online zet. Dat betekent dat jij ook als eerste op de hoogte bent van de nieuwste bijbanen in Culemborg! Tip van ons: zet de job-alert aan. Bekijk hierboven de nieuwste bijbanen in Culemborg óf maak een JAM profiel aan om nog sneller een nieuwe bijbaan te fixen!

Culemborg in je vrije tijd


Super leuk, een bijbaan, maar ook je vrije tijd is belangrijk! Uitklokken op werk, tentamens en projecten afgerond en nu genieten maar! In het centrum van Culemborg kan je lekker even ontladen. Gezellig winkelen, naar de bios of even een terrasje pikken. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd geld te kosten. Pak je fiets of scooter en rijd langs de Lek naar een gezellig plekje om te chillen, muziek te luisteren en lekker snacks te eten. Even alles uit je hoofd en dan weer vol nieuwe energie naar het volgende!

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Wat hebben jouw vrienden voor bijbanen? Waarschijnlijk een leuke baan in de supermarkt, gezellig in de horeca of misschien als bezorger! Allemaal ontzettend leuk, maar wat nou als je liever wat anders zou willen doen? Een bijbaan die echt aansluit bij je hobby of studie? Dan is een bijbaan via JAM wellicht de oplossing voor jou. Zit je uren op facetime en klets je graag via WhatsApp, dan is een bijbaan in de klantenservice perfect voor jou. Houd je van gamen en racespellen, dan is een baan in de logistiek op de heftruck in een magazijn echt geweldig! Of ben jij diegene die altijd precies weet hoe een ikea product in elkaar moet? Denk dan eens na over een baan in de productie. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten én wensen en zo komen we tot de perfecte bijbaan voor jou!

Een bijbaan die écht bij jou past

Wij horen je al denken: ‘hoe vinden jullie dan die baan die echt bij mij past?’ Na je aanmelding plannen we graag een gezellig kennismakingsgesprek met je in. Dit doen we lekker online, dus een korte videocall van ongeveer 30 minuten zodat we jou wat beter leren kennen. En jij ons natuurlijk! Dat werkt wel zo makkelijk :) Tijdens dit gesprek hebben we het over jouw persoonlijke situatie, of je studeert, hoe vaak je naar school gaat, wat je leuk zou vinden om te gaan doen. Maar ook praktische dingen zoals hoe ver je zou willen rijden of fietsen naar je nieuwe baan en wat je minimaal zou willen verdienen. Aan de hand van al deze informatie kijken wij welke bedrijven interessant zijn en goed bij jou zouden passen. Jij bepaalt altijd zelf waar je op sollicitatiegesprek zou willen gaan. Zo houd je altijd zelf nog een beetje de controle. Chill toch!

Liever een tijdelijke bijbaan in Culemborg?


Een bijbaan is vaak voor een langere periode: een heel schooljaar of zelfs langer. Ben jij op zoek naar een bijbaan voor een korte periode? Denk bijvoorbeeld aan vakantiewerk of een bijbaan tijdens je tussenjaar. Ook dan raden wij je aan om een JAM profiel aan te maken! We kijken dan graag even samen met jou naar je beschikbaarheid en kunnen je vaak al een paar vacatures doorsturen! Zo fix jij binnen een week al een tijdelijke bijbaan in Culemborg!

Fix hier jouw JAM-profiel!

We hebben het al een paar keer herhaald, maar met een JAM profiel regel jij binnen enkele muisklikken een toffe bijbaan in Culemborg. We bespreken samen met jou wat je wensen zijn en je bepaalt altijd zelf of je ergens op sollicitatiegesprek wilt gaan en daar wilt starten. En natuurlijk is onze hulp altijd helemaal gratis! Zie ons de komende periode als een extra vriend die de meest interessante banen naar je doorstuurt. Mega handig toch! Hopelijk spreken we je snel!

Bekijk alle bijbanen