Bijbaan Breda

Woon jij in Breda en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Bij JAMwerkt helpen we jou aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Lees hieronder alles over het vinden van een bijbaan in Breda.

De leukste bijbaan vacatures in Breda: je vindt ze hier!

JAM staat voor Jongeren Arbeids Markt. En daar horen uiteraard ook bijbanen bij! Dagelijks staan wij in contact met honderden bedrijven die op zoek zijn naar jong talent. Daarom zijn wij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe bijbanen bij jou in de buurt. En die bijbanen zijn natuurlijk overal anders. Sommige bedrijven zoeken studenten die graag in de avonduren willen komen werken, anderen overdag of in de vakanties. Sommige bedrijven hebben jouw hulp nodig op kantoor, anderen bijvoorbeeld in het magazijn of op de weg. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we leggen graag de best passende bijbaan vacatures in Breda aan je voor!

Wat Breda nog meer te bieden heeft

Naast dat er ontzettend veel keuze is aan leuke banen, biedt Breda natuurlijk veel meer dan dat. Breda is een gezellige, bourgondische studentenstad waar je zeker terecht kan voor een lekker hapje, drankje óf dansje. In zowel de zomer als in de winter worden leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast kan je er ook goed shoppen óf als je toe bent aan wat meer rust, trek je er lekker met je fiets op uit in de omgeving van Breda. Kortom: een prachtige stad om een goede studie te volgen, te genieten van je vrije tijd én geld te verdienen met een bijbaan via JAMwerkt!

Werk in de sector van jouw keuze

Iedereen zoekt een bijbaan om een andere reden. Misschien wil je werkervaring opdoen dat aansluit op je studie of zoek je juist een bijbaan om je hoofd lekker leeg te maken. Omdat we graag iedereen willen helpen bij het vinden van een bijbaan die bij je past, bieden we ook een grote diversiteit aan mogelijkheden aan. Bijvoorbeeld in aantal uren, grootte van het bedrijf, avond- of dagdienst én in verschillende branches. Klik hieronder voor meer informatie per sector:

 Altijd werk dat bij je past

Ben je op zoek naar een bijbaan in Breda? Hierboven vind je alle actuele vacatures. Staat er momenteel niets tussen wat voldoet aan je wensen? Dan kan je altijd een gratis profiel aanmaken. Geef aan waar je naar op zoek bent en één van onze collega’s neemt contact met je op. Samen kunnen jullie bespreken wat je graag zou willen doen, zodat wij alle binnenkomende vacatures voor je in de gaten kunnen houden. Super handig toch! 

Ook voor tijdelijk bijbaan in Breda

Ben je op zoek naar een tijdelijke job? Bijvoorbeeld in de zomervakantie of omdat je een tussenjaar neemt? Ook dan kijken we graag met je mee. Vaak kunnen wij je alsnog voorstellen bij een aantal bedrijven die jouw tijdelijke extra handen zeer goed kunnen gebruiken.

Ben je klaar voor je volgende uitdaging?

Klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer op één van bovenstaande vacatures of maak een account aan als je op zoek bent naar een specifieke bijbaan in Breda!

Bekijk alle bijbanen