Bijbaan Bladel

Een bijbaan waar je werkt wanneer het jouw uitkomt? Hebben we voor je! Met keuze uit meer dan 1000 bedrijven vind je bij ons altijd de bijbaan die bij jou past en kun jij heerlijk werken in de Kempen. Bekijk direct onze bijbaan vacatures in Bladel hieronder.

Ontdek de nieuwste vacatures in Bladel

Onze recruiters helpen jou aan die nieuwe bijbaan! Voordat de vacature wordt geplaatst, zijn wij al op bezoek zijn geweest bij het bedrijf, hebben de sfeer geproefd en hoogte genomen van de werkzaamheden. Daarom weten wij precies waar jij terecht kan komen. Met precisie selecteren zij de relevante bijbaan vacatures in Bladel voor je. Als er een match gemaakt kan worden tussen jou en het bedrijf sta jij binnen no-time op de werkvloer! Wij hebben het speurwerk naar jouw ideale bijbaan dus al voor je gedaan. Klinkt goed toch? Wij vinden het tenslotte niet alleen belangrijk dat we je vooruit helpen, we willen ook graag dat jij met een goed gevoel naar je werk kan gaan! Door het fanatisme van onze recruiters kunnen wij jou de leukste bijbaan vacatures in Bladel aanbieden, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Bladel in je vrijetijd

Bladel vormt het hart van de Gemeente Bladel en is het grootste dorp in zijn gemeente. In het broeierige hart van het dorp vind je verschillende restaurants en winkeltjes waardoor er dag en nacht activiteit is. Met twee industrieterreinen waarop verschillende multinationals zich gevestigd hebben heeft het dorp een grootschalig en divers aanbod aan bijbanen. Naast vier basisscholen beschikt het dorp over een basisschool met speciaal onderwijs en een middelbare school waar op alle mogelijke niveaus lesgegeven wordt. Ben je op zoek naar natuur? De Gemeente Bladel heeft een groot scala aan bossen, heiden en weilanden waardoor de natuur altijd dichtbij is. 

Werken in jouw favoriete sector

Bij JAM proberen we je aan een bijbaan te helpen die bij je past. Is kantoorwerk iets voor jou, denk dan bijvoorbeeld aan een administratieve bijbaan in Bladel. Heb je andere voorkeuren, dan bieden we ook bijbanen in de techniek, productie of logistiek aan. Hieronder vind je alle sectoren waarin je aan de slag kan gaan:

Wij bieden je de bijbaan die bij je past

Omdat wij al jarenlang actief zijn in Bladel hebben wij een groot scala aan bedrijven waarmee we samenwerken. We kennen deze bedrijven en weten hoe de sfeer is, wat de werkzaamheden zijn en misschien wel het belangrijkste, hoeveel ze je betalen. Als wij denken dat jij niet past binnen een bedrijf, sturen we je hier ook niet heen. We willen jou vooruit helpen met het vinden van een bijbaan in Bladel. Naast dat we je helpen met het selectieproces van bedrijven, kan je op ons online platform ook zelf heel eenvoudig zelf door de openstaande vacatures heen scrollen. Vind je een bijbaan vacature die bij jou past, dan kan je hier met één druk op de knop zelf op solliciteren!

Ook voor een tijdelijke bijbaan in Bladel ben je bij ons aan het juiste adres

Ben je al klaar met je examens of tentamens en heb je een paar weekjes vrij, of zoek je bijvoorbeeld werk voor in de vakantie of tussenjaar? Ook dan kunnen wij je vooruit helpen. Naast dat we vaste bijbanen aanbieden hebben we ook een heleboel vacatures open staan voor een tijdelijke baan of tijdelijk werk in Bladel. Als jij aangeeft hoeveel je wil werken en wat voor werk je wil doen, zorgen wij er voor dat we jou matchen aan een passend bedrijf met werkzaamheden die jij leuk vindt.

Wordt dit jouw volgende uitdaging?

Heb jij zin om geld te verdienen en werkervaring op te doen bij bedrijven naar jouw keuze? Een profiel aanmaken op onze website duurt slechts een paar minuten en is helemaal gratis! Maak hier een profiel aan en misschien sta jij volgende week al op de werkvloer!

Bekijk alle bijbanen