Bijbaan Bergeijk

Lijkt het jou leuk om in de weekenden of de avonduurtjes goed bij te verdienen? Wij van JAMwerkt zijn altijd op zoek naar talentvolle jongeren zoals jij! Wij helpen je met het vinden van de perfecte bijbaan die bij jou past. Bekijk direct onze bijbaan vacatures in Bergeijk online!

De allerleukste bijbanen in Bergeijk vind je hier!

Wij zijn als uitzendbureau dagelijks bezig met het vinden van de leukste bijbaan vacatures in Bergeijk, zodat jij lekker kunt werken in de Kempen. Het grote en diverse aanbod aan vacatures dat wij online hebben staan zorgt er voor dat jij zelf kan kiezen wat je wil doen. Doordat wij het contact met de bedrijven goed onderhouden, weten wij precies wanneer er een nieuwe bijbaan vacature in Bergeijk vrij komt. Daarnaast weten wij wat er in een bedrijf afspeelt. We kennen de sfeer en zijn goed op de hoogte van de werkzaamheden. Hierdoor kunnen we op basis van jouw voorkeuren een match maken met een openstaande bijbaan vacature in Bergeijk. Omdat wij ook op de hoogte zijn van het sollicitatieproces van het bedrijf kunnen wij je hier op voorbereiden zodat de kans dat je aan wordt genomen zo groot mogelijk is.

Bergeijk heeft meer te bieden

In Bergeijk raak je niet snel uitgekeken. In eerste instantie zie je vooral de landelijke uitstraling met veel groen en kleine tot grote boerderijen, maar aan de andere kant beschikt het dorp over een groot bedrijven terrein waarmee ze belangrijk onderdeel uitmaken van de Brainportregio. De vijf omliggende dorpjes vormen samen met Bergeijk de gemeente. Met een sfeervol centrum waar ook uitgegaan kan worden, is er altijd wel wat te beleven in dit groene dorp. In de zomer worden er verschillende festiviteiten georganiseerd zoals het Ploegfestival en het Field Music Festival.

Kies zelf in welke sector je aan de slag wil gaan

Door de grote diversiteit van bedrijven beschikken wij over allerlei verschillende soorten bijbaan vacatures in diverse sectoren. Zo kan je bij ons zelf bepalen in welke sector je wil gaan werken. Misschien is een administratieve bijbaan in Bergeijk wel iets voor jou? Ook als je liever met je handen werkt hebben wij verschillende bijbanen in de productie, logistiek of techniek.

De bijbaan die bij jou past vind je bij JAMwerkt

Wij zijn al jarenlang actief bezig met de connectie leggen tussen bedrijven en jongeren. Hierdoor hebben we een zeer divers netwerk opgebouwd van meer dan 1000 bedrijven en weten wij precies hoe het er aan toe gaat bij een bedrijf. Ook voor een bijbaan in Bergeijk ben je bij JAMwerkt aan het goede adres. Op basis van jouw voorkeuren gaan we op zoek naar een bedrijf dat aan jouw verwachtingen voldoet. Is er een match van twee kanten? Dan helpen we je door de sollicitatieprocedure heen zodat jij zo snel mogelijk aan het werk kan gaan! Daarnaast kan je ook zelf door de vacatures op onze site heen scrollen. Misschien wil je wel eens werkervaring op doen in een andere sector, wij regelen het voor je!

Wij bieden ook tijdelijke bijbanen aan in Bergeijk!

Ben je nu net klaar met je tentamens, examens of toetsen en wil je voor een paar weken wat bijverdienen? Ook dan hebben wij een groot aanbod aan tijdelijke bijbanen en tijdelijk werk klaar staan op onze website. Voor de studenten in een tussenjaar hebben wij ook contact met allerlei interessante bedrijven die wel een paar extra handjes kunnen gebruiken, zeker in een drukkere periode.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Wil jij lekker geld verdienen en werkervaring op doen bij een sector van jouw keuze? Maak dan geheel vrijblijvend een profiel aan op onze website en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Bekijk alle bijbanen