Bijbaan Asten

Op zoek naar een bijbaan in Asten? Via JAM vind je een toffe bijbaan bij jou in de buurt! Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven zit er namelijk altijd wel een passende baan voor je tussen.

De nieuwste bijbaan vacatures in Asten bekijk je hier!

Als uitzendbureau zijn wij van JAM dagelijks bezig met het opsporen van nieuwe bijbaan vacatures in Asten en omgeving. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er een divers aanbod aan vacatures online staat. De afgelopen jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we contact hebben met diverse bedrijven in verschillende branches. Door dit contact goed te onderhouden weten wij precies wanneer er een bijbaan vacature vrijkomt bij een van de bedrijven. Zodra er een nieuwe functie bij ons binnenkomt zetten wij de vacature direct online met zoveel mogelijk informatie. Heb je nog vragen? Dan kun je ons goed bereiken door te bellen of een whatsapp berichtje te sturen. Wij kunnen je namelijk alles vertellen over de functie, de werkzaamheden, het bedrijf, de werksfeer en het salaris. Je kunt gemakkelijk solliciteren via ons online platform.

Dit heeft Asten nog meer te bieden

Asten is een dorp gelegen in De Peel, vlakbij Helmond. Asten staat bekend als klokkendorp met s ’werelds grootste klokkengieterij de Koninklijke Eijsbouts. In het nationaal Klok en Peel museum is dan ook een uitgebreide collectie van klokken te zien. Maar asten heeft nog meer te bieden dan alleen klokken. Je kunt er namelijk leuk winkelen en het centrum beschikt over gezellige restaurants en cafés. Asten is daarnaast voorzien van sportclubs, een sporthal en een zwembad. Genoeg om je energie kwijt te kunnen dus!

Kies een bijbaan in de juiste sector

Het is belangrijk dat je kunt starten met een bijbaan die aansluit op jouw wensen. Daarbij kun je kijken welke sector je interessant lijkt om in te werken. Lijkt het je leuk om in een magazijn te werken? Dan is een bijbaan in de logistiek iets voor jou. Werk je graag met je handen? Bekijk onze vacatures in techniek of productie. Maar ook voor een administratieve bijbaan in Asten kun je bij ons terecht. We hebben namelijk ook kantoorbanen! Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Vind een bijbaan die bij je past

Werk je graag doordeweeks in de avonduren of liever in het weekend? Dat zijn dingen die wij graag van je willen weten, zodat we een bijbaan voor je kunnen vinden die perfect aansluit bij jouw agenda. Door je aan te melden via onze website maak je een eigen account aan. Eenmaal ingelogd op dit account kun je aangeven wat voor soort werk je graag zou willen doen, wanneer je beschikbaar bent en tot welke afstand je wilt zoeken. Jouw aanmelding komt binnen bij de juiste regiomanager of recruiter van jouw regio. Hij/zij gaat direct aan de slag met het vinden van een passende bijbaan binnen en buiten ons netwerk. Ook nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij JAM, zo leren we je beter kennen en kun je al je vragen bij ons kwijt.

Ook voor een tijdelijke bijbaan kun je bij ons terecht

Ben je tijdelijk beschikbaar om aan het werk te gaan, doordat je al je tentamens al gehaald hebt? Of ben je gestopt met je studie en heb je een tussenjaar ingelast? Ook dan kunnen wij van JAM je helpen bij het vinden van een tijdelijke parttime of fulltime baan. Bedrijven zitten namelijk af en toe met drukke periodes waarin ze extra handen goede kunnen gebruiken! Wil je fulltime werken in de vakanties? Bekijk dan onze mogelijkheden voor vakantiewerk.

Klaar om te starten?

Heb je zin om te starten met een bijbaan in Asten? Doe werkervaring op via JAM! Meld je aan en voordat je het weet heb je geld verdiend!  

Bekijk alle bijbanen