Bijbaan Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan in Amsterdam? Wil je zelf je uren bepalen, flexibel werken en werken met leeftijdsgenoten? De leukste bijbanen in Amsterdam hebben we hier voor je op een rijtje!

Ontdek de nieuwste bijbanen in Amsterdam!

Bij ons uitzendbureau in Amsterdam ben je iemand die er echt toe doet! Onze jonge en enthousiaste teamleden begrijpen precies wat jij zoekt en wat je wilt. Wij zijn gewoon jouw persoonlijke vriend die 24/7 vacatures in de gaten houdt en alleen de leukste doorstuurt. Met dagelijks contact met meer dan 1500 bedrijven en banen in de buurt, zijn ze allemaal op zoek naar jong talent zoals jij om het team te versterken. Dus zeg maar dag tegen saaie supermarktbaantjes en hard werken in de horeca. Bij ons ontdek je bijbanen waarvan je nooit wist dat ze bestonden. Benieuwd geworden naar deze vette bijbanen in Amsterdam? Bekijk ze hierboven!

Amsterdam in je vrije tijd

Wat een heerlijke stad is Amsterdam om in te wonen en werken. Nóg beter is Amsterdam in je vrije tijd! Naast ons uitzendbureau in Amsterdam-Centrum zijn er een overvloed aan activiteiten om te doen. Genoeg plekken waar je lekker kunt sporten, feesten, shoppen, uitgaan, genieten van historische hoogtepunten, de grachten en nog veel meer! Of anders een avondje Netflix op de bank, dat kan ook heerlijk zijn! Lekker de voetjes op de bank en tijd om te relaxen, met je bak popcorn in de ene hand en je cola zero in de andere hand!  

Verschillende bijbanen in verschillende sectoren

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we je bijbanen aanbieden in verschillende branches. Elk bedrijf heeft zijn eigen expertise en binnen iedere organisatie zijn er diverse functies beschikbaar. Dit betekent dat je bij ons enorm veel keuzemogelijkheden hebt! Maar maak je geen zorgen, we selecteren alleen banen die aansluiten bij jouw wensen, ambities en situatie. Zo maken we de keuze een stuk gemakkelijker voor je bij het vinden van de perfecte bijbaan!

Een bijbaan die écht bij jou past

Bij ons sturen we niet zomaar willekeurige bijbaanvacatures naar je door. We willen jou eerst beter leren kennen tijdens een videocall van 30 minuten. We willen horen wat je leuk vindt, wat je minder aanspreekt en wat je graag zou willen doen, samen met jouw gewenste verdiensten. Met al deze informatie gaan wij voor jou op zoek naar een bijbaan in Amsterdam die écht bij jou past! We stellen de beste opties aan je voor, en jij beslist zelf of je op gesprek wilt gaan. Lekker handig, toch?

Liever een tijdelijke bijbaan in Amsterdam?

Toch liever een tijdelijke bijbaan? Geen probleem, bij ons zit je ook hiervoor goed! Denk bijvoorbeeld aan een leuke bijbaan tijdens je tussenjaar, vakantiewerk of een korte opdracht van een paar dagen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die op dat moment beschikbaar zijn!

Fix hier jouw JAM-profiel!

Bij ons is het regelen van een bijbaan makkelijk, snel en altijd met fijn en leuk contact met één vast contactpersoon. Neem zelf een kijkje tussen alle openstaande vacatures, stel een job-alert in of maak een JAM-profiel aan. Met ons handige platform kun je eenvoudig je gegevens invullen en jouw voorkeuren aangeven, zodat we nog beter kunnen matchen met de perfecte bijbaan in Amsterdam. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog en regel jouw JAM-profiel om jouw bijbaan-avontuur in Amsterdam te starten. We hopen je snel te spreken en samen jouw ideale bijbaan te vinden!

Bekijk alle bijbanen