Bijbaan Amersfoort

Tijd voor een nieuwe bijbaan? Bij JAM vind je de nieuwste bijbanen bij de gaafste opdrachtgevers in Amersfoort en omstreken! Flexibel werken wanneer het jou uitkomt, een goed salaris én altijd werken met andere jongeren. Bekijk hieronder alle bijbanen in Amersfoort!

De nieuwste bijbanen in Amersfoort

Pov: je bent op zoek naar een bijbaan, maar wilt liever geen standaard bijbaantje. Liever eentje die niet zo voor de hand ligt, die aansluit op je studie of je passie, die goed op je cv staat én goed verdient. Wat doe je dan? Best lastig hé. Bij JAM helpen wij je heel graag verder! Wij staan namelijk in contact met meer dan 1500 bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Allemaal doen ze iets anders, maar één dingen hebben ze gemeen: ze zijn op zoek naar jong talent zoals jij. Scholieren en studenten die een paar uur in de week mee willen werken aan de tofste projecten en gaafste producten. De vetste bijbanen vind je dus bij JAM!

Amersfoort in je vrije tijd


68 café’s, 2 musea, 2 bioscopen en 4 theaters. Amersfoort is écht de perfecte studentenstad. En dat merk je ook wel als je door het centrum loopt, want met 3 onderwijsinstellingen (ROC Amersfoort en locaties van Universiteit Utrecht) is het er altijd gezellig druk met scholieren. De Nieuwe Stad bestaat uit vintage winkeltjes, hippe café’s én stadsstrand Zandfoort aan de Eem. Ook de binnenstad trekt erg veel bekijks met prachtige gebouwen (het zal jou vast niet meer opvallen, maar ons wel!) vol gezellige pleinen, restaurants en winkels. De perfecte stad als je op zoek bent naar kleinschalig én goedkopere kamers!

Bijbanen in allerlei verschillende sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in de vetste bijbanen voor jongeren en studenten. Maar iedereen is natuurlijk anders: andere opleidingen, andere interesses, andere ambities. En dat komt goed uit, want iedere organisatie die bij ons is aangesloten, is ook anders. Andere producten of diensten, andere branches, andere collega’s, andere vacatures. Denk bijvoorbeeld aan een baan in de klantenservice waarbij je klanten kan helpen met vragen. Of een baan in de logistiek waarbij je bestellingen klaarmaakt voor verzending. Een baan in de productie is ook zeker mogelijk als jij een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de tofste producten. Er is écht voor ieder wat wils!

Een bijbaan die écht bij jou past

Wat wij het allerbelangrijkste vinden, is dat jij met plezier naar je werk gaat. We leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. Na jouw aanmelding op onze website (klik hier), plannen we graag een online kennismakingsgesprek met je in. Zo leer jij jouw nieuwe contactpersoon kennen én kunnen we gezellig even kletsen over jouw persoonlijke situatie. Wat zou je leuk lijken om te gaan doen, waar word je blij van, wat lijkt je minder leuk om te doen, in wat voor soort omgeving voel jij je het meeste thuis? Ook bespreken we praktische zaken, zoals hoe ver je wilt rijden of fietsen naar je nieuwe werk, hoeveel uur je per week wilt werken én hoeveel je graag zou willen verdienen. Aan de hand van al deze informatie kunnen wij interessante vacatures naar je doorsturen óf je profiel vrijblijvend voorleggen bij een super tof bedrijf bij jou in de buurt. Zó kom je aan een bijbaan die 100% bij jou past!

Op zoek naar een tijdelijke baan in Amersfoort?


Op zoek naar een tijdelijke bijbaan om een bepaalde periode te overbruggen? Ook voor tijdelijk werk, zoals vakantiewerk of een baan tijdens je tussenjaar, ben je bij JAM aan het juiste adres! Maak ook in dat geval een JAM profiel aan en laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Dan kunnen wij de best passende tijdelijke banen óf projecten naar jou door appen!

Schrijf je nu in!

Ben jij klaar voor jouw volgende bijbaan? Een bijbaan met voldoende flexibiliteit, leuke collega’s, chille teamleiders én een lekker salaris? Check hierboven alle bijbaan vacatures in Amersfoort óf maak een JAM profiel aan en profiteer van nog meer handige voordelen :) We spreken je snel!

Bekijk alle bijbanen